Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Liceuri din Bucuresti
Basarabenii in Romania Forum > Cetatenii rep. Moldova in Romania > Studii in Romania
Daniel
As vrea sa aflu care sunt notele minimale care le am de 9 ani de studii in RM cu care ma-r putea admite la studii in liceele din Bucuresti? smile.gif
Nu am fost chiar bun elev si as vrea sa-mi repar greseala biggrin.gif
XXX
Pai cred ca depinde la la ce liceu dai.
Incearca si tu la un liceu mai slabutz, si mai departe de granita, asa nu ai concurenta mare...
misca
CITAT(Daniel @ Jun 10 2010, 13:10) *

As vrea sa aflu care sunt notele minimale care le am de 9 ani de studii in RM cu care ma-r putea admite la studii in liceele din Bucuresti? smile.gif
Nu am fost chiar bun elev si as vrea sa-mi repar greseala biggrin.gif

La cum stii sa scrii (mai bine zis nu stii sa scrii), eu iti recomand sa te duci direct la o scoala profesionala si in 3 ani inveti o profesie si poti sa te angajezi. Si cu timpul o sa vezi de ce tip de studii ai nevoie in continuare pentru a te dezvolta profesional si intelectual.

Nu e neaparat sa ai liceu+facultate in viata. De ce sa te mai chinui 3-4 ani liceu + 3 facultate, daca in 9 ani de studii nu ai invatat sa scrii!!!! Sa umpli lista analfabetilor cu diploma?

Stiu ca o sa te superi acum, dar poate peste vreo 5-10 ani o sa-ti dai seama ca nu ti-am zis-o cu rautate.

Bafta!
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.