camyoleg
Apr 28 2009, 13:13
Va rog cine poate sa ma ajute si pe mine.
Sunt cetatean roman si sunt casatorita cu un cetatean din Md si imi trebuie viza ca sa pot merge in Md.
A facut cineva demers ca sa obtina viza din 5 aprilie pana acum?
Se poate obtine avand in vedere ca Md nu mai are ambasador in Ro?
Multumesc!!
camyoleg
Apr 29 2009, 05:12
NU MA POATE AJUTA NIMENI?
Ambasadorul roman nu are treaba cu vizele pentru romani.
Ca sa obtii viza, cel din MD tre sa mearga la Biroul de imigratie al ministerului de externe ca sa vizeze invitatia, din cate am inteles dureaza de la 7 zile la 30 de zile, dupa ce aprobare este vizata ti-o trimite tie. Cu aprobarea mergi aici la consulatul moldovei din tara care te afli, in cazul in care esti in Romania vii in Bucuresti bd Eroilor, exista pe aici adresa exacta, si-ti faci viza, costa 30$
camyoleg
Apr 29 2009, 13:36
Eu sunt cetatean roman, stiu ca ambasadorul roman nu are nimik de a face cu viza, eu ma refeream ca Moldova nu mai are ambasador in Romania si nu stiu daca mai este cineva la consulatul Moldovei din Bucuresti.Merci ptr.informatii
Sashok
Apr 29 2009, 17:37
CITAT(camyoleg @ Apr 29 2009, 02:36 PM)

Eu sunt cetatean roman, stiu ca ambasadorul roman nu are nimik de a face cu viza, eu ma refeream ca Moldova nu mai are ambasador in Romania si nu stiu daca mai este cineva la consulatul Moldovei din Bucuresti.Merci ptr.informatii
De cand Moldova nu are ambasador in Romania? Eu stiam ca acel Romanesc nu mai este, dar cei de la ambasada moldovei nu au avut schimbari.
camyoleg
Apr 29 2009, 19:17
De cand a fost rechemata de Voronin acum cateva saptamani.(Ambasadorul e femeie).
Sa stii e cam confuz, poti obtine mai multe informatii chiar la consulat, dar poate da Domnu' si se vor rezolva lucrurile spre bine
Poate in viitorul apropiat sa se "scoata" vizele, destul ca am stat noi la "coada" pentru vize.
camyoleg
Apr 30 2009, 05:11
Din pacate la consulat nu raspunde nimeni sau este ocupat, am incercat de mai multe ori.
Si eu sper sa se rezolve dar nu prea am timp sa astept ptr.ca vrea sa fac nunta in MD in august

, ca daca nu era acest eveniment nu ma stresam asa de tare pentru viza.
camyoleg
May 28 2009, 06:26
REVIN IAR CU INTREBAREA DACA ESTE CINEVA PE ACEST FORUM CARE A TREBUIT SA OBTINA VIZA CA SA INTRE IN MOLDOVA CA SA IMI SPUNA SI MIE CUM A FOST.
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE!!!!
VA MULTUMESC
sorina_c
Sep 24 2009, 12:19
Pentru cei care inca nu stiu

au fost scoase vizele pentru romani
camyoleg
Sep 24 2009, 12:54
Multumesc deja este prea tarziu.
Eu am fost acum 2 saptamani in Md si am avut viza.
georgepopescu81
Oct 5 2010, 15:25
s-au scos vizele dar tot este dificil. daca dai de diferiti oamenii importanti pe la vama se cam ia de tine degeaba.
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog
Apasati aici.