Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Ma mira faptul
Basarabenii in Romania Forum > BASA.RO > Propuneri, sugestii, reclamatii
Drug
Salut. E f. buna ideea acestui forum, dar tre sa ne gandim la niste "topic-uri" care ar antrena mai mult vizitatorii, nu doar topicuri informative. La zecile (daca nu sutele) de mii de "basarabeni" (detest exprimarea asta, dar daca tot suntem pe "basa.ro"...) care isi duc veacu' in Romania, prea putini useri au onorat cu prezentza acest site/forum. Nu se stie de el? Sau nu se vrea sa participe? Orice proiect e greu de la inceput, dar daca sa luam exemplul site-ului/forumului Softpedia (.com), cred ca acest proiect se poate extinde, chiar cu riscul imprumutarii unor teme si idei de prin alte parti.
Care ar putea fi interesele comune a compatriotilor nostri aflati/stationati/stabiliti pe aceste meleaguri straine? Nu punem in discutie suta de grame, ca E, fara dubii biggrin.gif . Sau nu avem acces la net?!?! huh.gif
Cred ca forumul are nevoie atat de promovare, cat si de niste teme care ar trezi totusi interesul vizitatorilor atrasi prin promovare.
God
Da, si eu sunt de acord cu Drug, hai sa facem ca aici sa fie un loc unde sa ne intilnim, pentru interese in cumun, care cred ca sunt multe.
Basa
Salut, stimati compatrioti, ma bucu foarte mult faptul ca se gasesc oameni, care sustin proiectul asta.
As avea si mai mare placere sa fie numarul utilizatorilor inregistrati format din 4 cifre! Dar acest lucru va fi numai cu ajutorul vostru!
Astept orice popunire. Daca vrea cineva, si crede ca se va descurca, il pot face moderator pe forumuri.
Multi nu stiu de acest site, pai hai sa-i anuntam! Hai sa-l facem public! Trimiteti aici colegi, prietenii ...

besidedoor
sal ma mira si pe mine faptul ca multi nu stiu de existenta acestui site ,sunt mai mult ca sigura sunt in romania basarabeni f multi ,de obicei intru de cateva ori pe zi,ma uit si cati vizitatori sunt pe site, 1 doar EU ,nu vad 300 ,1000,ca la alte site-uri,eu spun ca mai multa publicitate trebuie ,promovare .
Sashok
CITAT(besidedoor @ Apr 3 2008, 03:38 PM) *

sal ma mira si pe mine faptul ca multi nu stiu de existenta acestui site ,sunt mai mult ca sigura sunt in romania basarabeni f multi ,de obicei intru de cateva ori pe zi,ma uit si cati vizitatori sunt pe site, 1 doar EU ,nu vad 300 ,1000,ca la alte site-uri,eu spun ca mai multa publicitate trebuie ,promovare .

Nu promovare, ci curaj le trebuie la moldoveni sa scrie! Majoriratea se rusineaza probabil sa scrie ceva, e specific moldovenilor.
Da promovarea se face de la om la om, publicitate pe internet nu cred ca ar avea efect pt acest gen de sait, pe google dupa "basarabeni in romania" e primul.
Sau hai sa venim cu idei de promovare.
besidedoor
o idee ar fi sa se dea mass link-ul pe yahoo ,hotmail whatever la prieteni ,cunostinte,si aia la randul lor sa dea mai departe,sa ajunga pe la toti,eu am dat mass in lista ,sper ca si altii o sa dea,de obicei la moldoveni mai multa vorba decat fapta,si nepasare poate si curaj de altfel nu e mare greutate sai spui la prieteni cunoscuti o adresa unde poti sa discuti cu conationalii tai.Eu sper ca daca unii or sa faca asta o sa fie mai multe pareri si alte discutii mult mai interesante.
Sashok
CITAT(besidedoor @ Apr 3 2008, 07:19 PM) *

o idee ar fi sa se dea mass link-ul pe yahoo ,hotmail whatever la prieteni ,cunostinte,si aia la randul lor sa dea mai departe,sa ajunga pe la toti,eu am dat mass in lista ,sper ca si altii o sa dea,de obicei la moldoveni mai multa vorba decat fapta,si nepasare poate si curaj de altfel nu e mare greutate sai spui la prieteni cunoscuti o adresa unde poti sa discuti cu conationalii tai.Eu sper ca daca unii or sa faca asta o sa fie mai multe pareri si alte discutii mult mai interesante.

Asta o fac mereu, cred ca am ajuns si in ignor la cineva in lista din cauza asta laugh.gif
besidedoor
sashok nu trebuie sa dai tu mereu in lista e si normal sa dea ignor unii,toti astia care suntem inscrisi aici sa dea linkul la toti prietenii si cunoscutii lor si o sa fim mai multi.Eu o sa mai dau si la altii ca am vreo 3 adrese.Dati si voi .
Sashok
CITAT(besidedoor @ Apr 3 2008, 07:41 PM) *

sashok nu trebuie sa dai tu mereu in lista e si normal sa dea ignor unii,toti astia care suntem inscrisi aici sa dea linkul la toti prietenii si cunoscutii lor si o sa fim mai multi.Eu o sa mai dau si la altii ca am vreo 3 adrese.Dati si voi .

Ar fi bine sa mai cream teme noi de discutii, nu neaparat legate de patrie. Unii care ajung aici pur si simplu se plictisesc.
A fost idiee buna cu filme din partea Iulikai, din pacate s-o transformat in alta tema pina la sf, dar oricum ideea e de apreciat wink.gif
besidedoor
Numi place sa fiu calcata pe coada ,si gata numai discut pe tema asta.

p.s.Toti trebuie apreciati care deschid topicuri cu discutii interesante.
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.