Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Vitas in Romania
Basarabenii in Romania Forum > Distractia > Unde? Cum?
Bammy
Vitas (Vitali Vladasovici Graciov), este artistul rus indragit pentru talentul sau muzical exceptional si vocea de contratenor, care uimeste prin naturalete si putere - o voce uimitoare, un cantaret ce trece cu usurinta de la tenor la soprana. Vitas este unul din putinii artisti, in muzica caruia se regaseste o varietate de stiluri muzicale (pop, techno, muzica clasica, in special opera).

Este cantaretul fara precedent in Rusia, iar anul trecut, in numai jumatate de an a vandut peste 2 milioane de exemplare de CD-uri. In afara faptului ca este un barbat sarmant este si foarte talentat. Costumele sale impecabile, tinuta sa impunatoare si prestanta deosebita pe scena ii dau un aer de artist desavarsit! Este unul din putinii cantareti care se respecta si care respectandu-se pe el insusi, isi respecta si publicul. Tocmai de aceea oameni din toate colturile lumii il adora. La concertele sale lumea este in delir.

Nascut la 19 februarie 1979 la Odessa, Vitas si-a facut prima aparitie pe scena rusa in decembrie 2000, cu hitul "Opera #2". Pana in prezent, artistul a creat 16 albume de muzica si doua single-uri "Opera #2", "Good bye".

http://www.youtube.com/watch?v=pMN5GJnYjrk

http://metropotam.ro/Evenimente/eve8761954524-Vitas

deci?
victorh
CITAT(Bammy @ Jan 21 2009, 04:53 PM) *

deci?

Deci - pupa-te cu el,atent,sa nu sa se prabuseasca sub greutatea atator merite...
camyoleg
Sincera sa fiu nu am auzit de el dar am sa il ascult si o sa iti spun parerea mea.
IAN
Fac ceva pe Jitas asta, Amintire Eterna lui Grigore Vieru, ma pis pe tot ce nu tine de neamul nostru, Glorie Eroilor! nu cacaciosilor pitigaiati!
Bammy
CITAT(IAN @ Jan 22 2009, 10:36 AM) *

Fac ceva pe Jitas asta, Amintire Eterna lui Grigore Vieru, ma pis pe tot ce nu tine de neamul nostru, Glorie Eroilor! nu cacaciosilor pitigaiati!

La rautate nu ne intrece nimeni...
IAN
CITAT(Bammy @ Jan 24 2009, 03:26 PM) *

La rautate nu ne intrece nimeni...

E timpul sa mai ridicam si noi capul nu sa il avem plecat tot timpul, si mai uita-te prin istorie cine au fost mai rai noi sau ei.
Bammy
CITAT(IAN @ Jan 26 2009, 03:06 PM) *

E timpul sa mai ridicam si noi capul nu sa il avem plecat tot timpul, si mai uita-te prin istorie cine au fost mai rai noi sau ei.

Ridicam capul dar nu le platim cu aceeashi moneda...ne punem la mintea prostului? NU!!! nu vrem sa fim mai prosti ca ei... wink.gif shi lasa asta de-o parte shi sa privim shi lucrurile bune...rusnacu asta canta frumos de ce sa facem caca pe noi... shi sectzia astsa, dak nu ma inshel, se numeste DISTRACTIE ...
ne certam k prostii intre noi.. ma mor ... mie-mi place...peace!!

CITAT(camyoleg @ Jan 22 2009, 08:06 AM) *

Sincera sa fiu nu am auzit de el dar am sa il ascult si o sa iti spun parerea mea.

inca astept sa-mi spui parerea ta biggrin.gif
IAN
CITAT(Bammy @ Jan 26 2009, 08:46 PM) *

Ridicam capul dar nu le platim cu aceeashi moneda...ne punem la mintea prostului? NU!!! nu vrem sa fim mai prosti ca ei... wink.gif shi lasa asta de-o parte shi sa privim shi lucrurile bune...rusnacu asta canta frumos de ce sa facem caca pe noi... shi sectzia astsa, dak nu ma inshel, se numeste DISTRACTIE ...
ne certam k prostii intre noi.. ma mor ... mie-mi place...peace!!
inca astept sa-mi spui parerea ta biggrin.gif

peace, indead. Nu ma certam, o canta el bine, dar e prea ingamfat.
Bammy
CITAT(IAN @ Jan 27 2009, 10:34 AM) *

peace, indead. Nu ma certam, o canta el bine, dar e prea ingamfat.

totzi care sufera de popularitate si talent sunt ingamfati...dar nu putem nega nici profesionalismul cu care presteaza unii ... nu?
Drug
Fac ceva pe Jitas asta

@IAN
O sa te rog sa fii un pic mai atent la exprimari. Ceea ce ai vrut sa spui se putea expune in limitele decentei.
bestmusic.ro
Poze de la concertul lui Vitas la Bucuresti

poze vitas
Sashok
Bammy ai fost la concert? Cum o fost?
sorina_c
Da chiar cine a fost la concert? Cum a fost?Erau multi?Atmosfera cum era? smile.gif
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.