QUOTE(Drug @ May 30 2006, 03:31 PM)

Catre: Admini, Moderatori, Useri:
Salut.
Propun ca in sectiunea galerii sa nu fie postate imagini cu copyright. Ar fi indicat ca fiecare sa posteze doar imagini facute de el(ea), de dorit sa fie si de calitate. Daca totusi se posteaza o imagine disponibila public, gasita pe net, trebuie mentionat macar autorul si sursa. Asa, de bun simtz.
In rest, site-ul duce lipsa catastrofica de vizitatori si useri. S-ar putea face publicitate (informare) prin hub-uri de DC++ din RO (cauti ceva muzica ruseasca, apoi PM celor la care s-a gasit).
Numai bine si aveti grija de acest proiect.

LE: Cum se adauga galerii?
Salut Drug,
am pus ceva poze care le-am gasit si pe internet, altelea le-am avut. De copyright, am lasat cele care erau cu copyright asa cum erau, sper sa nu se supere autorii, cu timpul am sa postez poze noi, facute de membri Basa, si acelea cu copyright cred ca o sa dispara.
Referitor la cei care pot adauga poze noi in galerie, daca ai ceva bun, sau o sa ai, pot sa-ti fac un cont de acces in galerie ca sa poti adauga si tu poze noi. N-am lasat sa aiba oricine cont in galerie pentru a preveni aparitia pozelor nedorite!
Succes, si te mai asteptam mai des pe aici;)