Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Bine ati venit pe BASA.RO
Basarabenii in Romania Forum > BASA.RO > Propuneri, sugestii, reclamatii
Basa
Bine ati venit pe BASA, speram sa nu fie ultima vizita.
Ideia acestui site e ca noi, basarabenii din Romania, si numai, sa fim ma uniti.
Multi ne intilnim cu probleme, una ditre cele mai mari este dezinformarea!
Speram, ca aici sa va gasiti solutii la probleme Dv. sau pur si simplu sa primiti placere de la comunicare intre membrii al forumului!
XXX
Eu zic ca ideia e buna, chiar e minunata.
Dar problema e ca lumea nu prea stie despre siteul acesta.
Am sa ma ghindesc si am sa vin si eu cu cateva idei, dar un pica mi tirziu.
O zi buna tuturor.
God
QUOTE(XXX @ Mar 3 2006, 07:47 PM) *

Dar problema e ca lumea nu prea stie despre siteul acesta.

Pai hai sa facem asa, ca lumea sa cunoasca site-ul! biggrin.gif
Cu cat mai multi o sa fim cu atit mai vesel o sa fie wink.gif
Sashok
I-mi place si mie ideia!
Numai ca am o intrebare, daca eu nu pre ma descurc cu engleza, cum sa fac? blink.gif
Am vazut jos ca se poate schimba limba, dar am observat ca nu se schimba tot in romana, si butoanele la fel sunt in engleza.
De mai reparat aceasta problema si o sa fie perfect! wink.gif
P.S. Dar ideia e foarte buna!
basarab ion
Foarte bun site.

Munca in romania, cu R mic:) cam jignitor la intrarea in site.

In rest este foarte bun.
Basa
QUOTE(basarab ion @ Mar 10 2006, 07:38 PM) *

Munca in romania, cu R mic:) cam jignitor la intrarea in site.

Done! Corectat, Ion, multumesc de observatie.
Alexandru
Norok,Nu doresc sa critic dar totusi cred ca ar trebuie putin mai multe informatii despre Basarabenii din Romania,,,smile.gif blink.gif si facetiva o reclama buna pe net ca nu prea va gaseste lumea,,, rolleyes.gif aveti reclama doar pe trafic.ro????? rau rau,,,succes oriicum
bardar@narod.ru
Basa
QUOTE(Alexandru @ Mar 14 2006, 04:59 PM) *

Norok,Nu doresc sa critic dar totusi cred ca ar trebuie putin mai multe informatii despre Basarabenii din Romania,,,smile.gif blink.gif si facetiva o reclama buna pe net ca nu prea va gaseste lumea,,, rolleyes.gif aveti reclama doar pe trafic.ro????? rau rau,,,succes oriicum
bardar@narod.ru

Alexandru, bine ai venit pe Basa. Informatii pentru basarabeni se pun pe parcurs, daca ai ceva ce crezi ca ar interesa pe altii ai sa faci o fapta superbuna postand articolul aici! Site-ul este nou si e in dezvoltare, nu e un site cu scop comercial, e facut pentru cumunicare, este inregistrat pe mai multe motoare, nu vrem sa fie plin da banere inutile.
Multumim pentru parere, si te mai asteptam cu pareri si mai bune wink.gif
Misha
Salut lume! Ce mai faceti voi?
Cum voua intrarea Romaniei in UE?
Drug
FOARTE RAU, merci smile.gif
Sashok
Ce-i cu linistea asta si pasivitatea aici???
Poate are cineva propuneri pentru acest site, ca sa-l facem mai public si mai util.
XXX
CITAT(Sashok @ Aug 4 2007, 10:21 AM) *

Ce-i cu linistea asta si pasivitatea aici???
Poate are cineva propuneri pentru acest site, ca sa-l facem mai public si mai util.

Cred ca ar trebui un chat aici unsure.gif
God
Hello! Lume, cam pasiv cam pasiv...
Sashok
CITAT(God @ Aug 29 2007, 10:12 PM) *

Hello! Lume, cam pasiv cam pasiv...

Adevar graesti biggrin.gif Idei ceva pt un house aici? laugh.gif
Sashok
Hello!
Lume draga! Vau inghetat mainele? Unde ati disparut?

Apropo, am ramas v shoke, stiti ca in MD au inchis TVR1?
iulika
CITAT(Sashok @ Nov 23 2007, 10:04 AM) *

Hello!
Lume draga! Vau inghetat mainele? Unde ati disparut?

Apropo, am ramas v shoke, stiti ca in MD au inchis TVR1?

salut, io-s noua pe-aci, am incercat sa scriu de mai multe ori, dar nu mergea, a mers acum (:
apropo de TVR1 cand merg in MD prind alte posturi rom, TVR-ul nici aici nu-l urmaresc, cu toate ca incerc sa-mi construiesc o cariera in domeniu, dar imi pare rau de cei care n-au posibilitatea de a-si cumpara antena sau cablu, sunt si asa stupefiata de tinerii din Basarabia, de modul lor de a gandi, de a vedea lucrurile, vorbeam cu cineva azi pe Skype care are 22 ani, spune ca Voronin e super OK, face lucruri bune si lui ii place cum evolueaza lucrurile in MD, cica totu-i spre bine...
Pot sa zic ca aceasta parere e conturata in mintile tinerilor basarabeni mai mult sau mai putin...GROAZNIC!
Oricum abea astept vacanta sa merg acasa, Bucurestiul e foarte stresant, suge energie!
salut basarabenilor de pretutindeni!
Sashok
La Multi Ani!!!! Tuturor!

Anul 2008 sa va aduca doar bucurii! Fiti fericiti!!!

La Multi Ani!
Sashok
Lume ce se intimpla? Unde sunteti toti?
Am impresia ca marea majoritatea vin doar sa citeasca, dar sa mai scrie ceva se rusineaza. De ce?
Vreau sa dati ceva idei ca sa ridicam impreuna acest forum.

O zi frumoasa va doresc.
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.