Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Hello Lume! Ce faceti? De ce asa pasiv???
Basarabenii in Romania Forum > Distractia > Diverse
God
Salutare natiune, de mult n-am fost pe aici, dar vad ca e cam slaba activitatea aici!!!
De ce? Is basa putini in Romania? sau Putini folosesc Internetul.
Am auzit ca in Moldova e un calculator la 50 de oameni, pe cand in Ro unul la 4, oare sa fie adevarat?
anna
CITAT(God @ Aug 29 2007, 10:09 PM) *

Salutare natiune, de mult n-am fost pe aici, dar vad ca e cam slaba activitatea aici!!!
De ce? Is basa putini in Romania? sau Putini folosesc Internetul.
Am auzit ca in Moldova e un calculator la 50 de oameni, pe cand in Ro unul la 4, oare sa fie adevarat?

Probabil moldovenii s-au saturat de calculatoare si de informatii... biggrin.gif laugh.gif
Sashok
CITAT(anna @ Dec 11 2007, 07:24 PM) *

Probabil moldovenii s-au saturat de calculatoare si de informatii... biggrin.gif laugh.gif

Se vede ca asa e, sau inca n-au discoperit toate minunile internetului smile.gif
OLLY
hai lume unde sunteti?
XXX
CITAT(OLLY @ Feb 16 2008, 04:18 PM) *

hai lume unde sunteti?

La baut biggrin.gif
Sashok
Popa este cel mai des intalnit nume de familie din Romania - in jur de200.000 de persoane, urmat de "fratele" Popescu. in evidentele Politieiexista insa si nume cel putin ciudate. De pilda, peste 250 de oameni serecomanda Sarcina, alti 244 sunt Putica, 233 se numesc Muia, aproape 230 secheama Bucila si tot atatia Pipi. Pe lista mai apar si nume precumBoubatran, Regulatu, Usainchisa, Pizdelea, Curu, Coi, Caca, Hitler sauMuci. si la capitolul prenume romanii dau dovada de imaginatie. Aproape 200de oameni se numesc in cartea de identitate Strugurel, 65 - Portocala, 22 -Ministru, iar 18 - Lamaia. Pe trei romance le cheama Politia, doua senumesc Justitia, iar un baiat a fost botezat Semafor.
Sashok
The Yellow Smiley Face (Fata Galbena)!
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.