Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Cine merge in Chisinau?
Basarabenii in Romania Forum > Diverse > Anunturi
Sashok
O propunere, aici sa postam anunturi, celor ce au transport, si au nevoie de pasageri, ca sa stringa oameni ce merg spre chisinau, sus in dreapta la ficera forum poti sa te subscrii la fiecare forum, si daca te intereseaza iti vine pe mail anuntul celui ce vrea sa plece in Moldova.

Cum ideia? biggrin.gif
anna
CITAT(Sashok @ Aug 8 2007, 02:55 PM) *

O propunere, aici sa postam anunturi, celor ce au transport, si au nevoie de pasageri, ca sa stringa oameni ce merg spre chisinau, sus in dreapta la ficera forum poti sa te subscrii la fiecare forum, si daca te intereseaza iti vine pe mail anuntul celui ce vrea sa plece in Moldova.

Cum ideia? biggrin.gif

De unde sa plece? laugh.gif In toata Romania sunt o groaza de basarabeni?Ne-ar trebui n masini.
Sashok
CITAT(anna @ Aug 9 2007, 05:19 PM) *

De unde sa plece? laugh.gif In toata Romania sunt o groaza de basarabeni?Ne-ar trebui n masini.

Am in vedere, de exemplu eu am masina, sunt in Bucuresti, mai am 3 locuri, plec maine diminiata, si poate exista tot cineva care vrea sa mearga in Moldova maine, el primeste pe mail anunturile cu cine pleaca si deacum ea legatura cu mine(adica soferu).
Si tot asa din fiecare oras, si daca e utila treaba asta, si o folosesc oamenii, creem un sistem mult mai usor, pt fiecare oras, cu abonare ...

Drug
smile.gif Merci Sashok.
Anunt: plec joi ( 06.09.2007) la pranz din Bucuresti la Chisinau, am 3 locuri. Astept oameni care ar vrea sa se combine la benzina smile.gif
zavarka
CITAT(Sashok @ Aug 9 2007, 05:28 PM) *

Am in vedere, de exemplu eu am masina, sunt in Bucuresti, mai am 3 locuri, plec maine diminiata, si poate exista tot cineva care vrea sa mearga in Moldova maine, el primeste pe mail anunturile cu cine pleaca si deacum ea legatura cu mine(adica soferu).
Si tot asa din fiecare oras, si daca e utila treaba asta, si o folosesc oamenii, creem un sistem mult mai usor, pt fiecare oras, cu abonare ...

e buna treaba ma intereseaza baeti trebuie sa luam in serios propunere asta
de exemplu mie maine imi trebue sa plec la chisinau merge cineva ?
zavarka
CITAT(zavarka @ Sep 12 2007, 01:18 AM) *

e buna treaba ma intereseaza baeti trebuie sa luam in serios propunere asta
de exemplu mie maine imi trebue sa plec la chisinau merge cineva ?

cum as putea obtine informatii de exemplu mie imi trebu pe vineri masina spre md 150 di lei mold
Sashok
CITAT(zavarka @ Sep 13 2007, 02:05 AM) *

cum as putea obtine informatii de exemplu mie imi trebu pe vineri masina spre md 150 di lei mold

Este o masina pe maine, iti dau pe privat telefonul si numele.
zavarka
CITAT(Sashok @ Sep 13 2007, 08:33 PM) *

Este o masina pe maine, iti dau pe privat telefonul si numele.

da poti sami dai numele ?
Sashok
CITAT(zavarka @ Sep 15 2007, 08:44 PM) *

da poti sami dai numele ?

Ti-am dat pe privat, dar deja cred ca e tirziu, omul a plecat vineri smile.gif
negruvirginia
pleaca cineva cu masina vineri seara (21 sept) dupa ora 23 in md? trebuie neaparat sa plec si lucrez pana pe la 9 seara. multumesc
Sashok
Astazi pleca cine in Moldova din Bucuresti, il intereseaza pe cineva?
negruvirginia
CITAT(Sashok @ Sep 20 2007, 10:15 AM) *

Astazi pleca cine in Moldova din Bucuresti, il intereseaza pe cineva?

cine pleaca? pe mine ma interezeaza!! la ce ora? da-mi te rog nu mumar de telefon sau zi-mi cum contactez pesoana care pleaca. multum
Drug
Anunt preliminar. Intentionez sa plec vineri, 28.09.2007.Cei interesati scrieti va rog pe privat.
zavarka
CITAT(negruvirginia @ Sep 20 2007, 03:15 PM) *

cine pleaca? pe mine ma interezeaza!! la ce ora? da-mi te rog nu mumar de telefon sau zi-mi cum contactez pesoana care pleaca. multum

spune te rog pleci pe la iasi ? daca da scriemi te rog vreau sa merg si eu
Drug
Se pleaca prin Husi/Leuseni / Chisinau
Sashok
CITAT(Drug @ Sep 27 2007, 10:37 AM) *

Se pleaca prin Husi/Leuseni / Chisinau

Da prindem festivalu vinului de pe 14 ??? cool.gif
Sashok
Cine merge pe 12 oct. in Moldova? Vreau si eu biggrin.gif
Sashok
Merge cineva maine(25 oct) sau poimine in Moldova din Bucuresti?
Alexandr
sashok.. ash merge eu.. smile.gif imi tre in ch sa fac pasaportul.. :|
Sashok
CITAT(Alexandr @ Oct 25 2007, 10:40 PM) *

sashok.. ash merge eu.. smile.gif imi tre in ch sa fac pasaportul.. :|

Alexander, multumesc de raspuns wink.gif eu am gasit loc intr-o masina, sa ma inghesui si eu acolo laugh.gif
negruvirginia
pleaca cineva vineri seara spre chisinau din bucuresti cu masina. cine are nevoie sa sune la nr. 0721653811
iulika
buna ideea voastra, ideea e ca io merg cu trenul, e mai confortabil si merg cu 50% reducere si nu cred ca la masina ma ia cineva cu 40 RON pana la Iasi, ei de la Iasi e mai nashpa ca taximetristii iau cam mult
Sashok
CITAT(iulika @ Nov 25 2007, 05:36 PM) *

buna ideea voastra, ideea e ca io merg cu trenul, e mai confortabil si merg cu 50% reducere si nu cred ca la masina ma ia cineva cu 40 RON pana la Iasi, ei de la Iasi e mai nashpa ca taximetristii iau cam mult

40 RONi de unde si pina unde? Iasi - Ungheni?
viktor
Cine merge spre Chisinau sambata asta sau duminica 01.11 sau 02.11. Si inca ceva.... Am o treaba la Chisinau, sunt angajat in Romania cu contract de munca si ca sa-mi fac permis de sedere permanent treb sa merg in moldova sa-mi dea o aprobare(viza favorabila).. Nu stiu unde treb sa merg?
Pana acum am avut viza de sedere provizorie pe baza de studii care-mi expira la sf lui februarie 2008
Multumesc
rolleyes.gif
iulika
CITAT(viktor @ Nov 26 2007, 12:43 PM) *

Cine merge spre Chisinau sambata asta sau duminica 01.11 sau 02.11. Si inca ceva.... Am o treaba la Chisinau, sunt angajat in Romania cu contract de munca si ca sa-mi fac permis de sedere permanent treb sa merg in moldova sa-mi dea o aprobare(viza favorabila).. Nu stiu unde treb sa merg?
Pana acum am avut viza de sedere provizorie pe baza de studii care-mi expira la sf lui februarie 2008
Multumesc
rolleyes.gif

Salut, daca nu ma insel noiembrie e luna a XI-a, deci poate-ai vrut sa intrebi de 01.12...in fine sa scrii corect ca sa fii inteles (: pt viza favorabila mergi la Chisinau la ambasada Romaniei care se afla pe bulevardul Bucuresti, paralela cu Stefan, cred ca asa e, dar nu pot garanta, io-s in alta situatie (:

CITAT(Sashok @ Nov 25 2007, 07:32 PM) *

40 RONi de unde si pina unde? Iasi - Ungheni?

40 de RONi-s Bucuresti-Iasi ca pt moldova astia nu dau reduceri, deacolo un taxi pana la Balti(unde stau io) e 100 lei MD
zavarka
merge cineva de de craciun akum pe akasa
zavarka
ai baeti cine mai merge pe acasa scrieti aici ce shi si kum ?
Alexandr
zavarka merg yo acasa in vacanta.. duminica cred)
OLLY
cine merge pe 28 la chisinau ? adica pe 28 februarie
zavarka
cunosti pe cineva care merge pe 28 ACASA la md ?
OLLY
nu cunosc pe nimeni de aceea am intrebat cine merge acasa. poate cineva stie ce masina merge si de unde? toata lume e pasiva, mai cu viata!
OLLY
foarte pasiv.........
Misha
CITAT(OLLY @ Feb 20 2008, 06:22 PM) *

foarte pasiv.........

Aha, pohodu lumea face multa kapika si nare timp de net smile.gif) da la Moldova nenea Voronin kreka o oprit netu laugh.gif
OLLY
DA AI FOST TARE, PE BUEN DA NIMENI NU MAI INTRA? CREDEAM CA SUNTM MAI ACTIVI
zavarka
postati baeti cine si kum merge la moldova ca se e bine sa luati si pe altii daca aveti masina , bafta !!!
Drug
Plecare la Chisinau pe 28.03 cu masina. Doritorii - PM. Se ajunge in 6-7 ore max.
zavarka
mai postati fratilor cine merge acasa !!!
Sashok
CITAT(zavarka @ Apr 21 2008, 11:10 AM) *

mai postati fratilor cine merge acasa !!!

Miercuri sear sau joi dim plecam, cred ca mai sunt sunt doua locuri.
zavarka
miercuri sau joi ce data ?
Sashok
CITAT(zavarka @ Jun 5 2008, 03:17 PM) *

miercuri sau joi ce data ?

Aoleu! laugh.gif A fost deja, de pasti, nu mai e valabila oferta, sorry.
viktor
E vreo masina care pleaca sambata noaptea (21iun.) sau duminica dimineata (22 iun.) spre Chisinau. Ar fi o persoana.
Mc mult
Sashok
CITAT(viktor @ Jun 16 2008, 04:15 PM) *

E vreo masina care pleaca sambata noaptea (21iun.) sau duminica dimineata (22 iun.) spre Chisinau. Ar fi o persoana.
Mc mult

Daca e, mai sunt 3 persoane smile.gif care ar merge vineri seara defapt.
viktor
sad.gif
Sashok
Vrea cineva sa mearga vineri(29 aug 2008) in moldova, din Bucuresti?
zavarka
sasha te rog sa scrii intotdeauna cand pleci acasa ca uite au am nevoie pe 23 decembrie sa plecam la moldova doua persoane daca esti de acord ?
Sashok
Buna Zavarka!
In decembrie nu stiu sigur cand voi pleca acasa, posibil sa plec pe 24. Dar merg in Moldova pe 21 noiembrie, pe cine il intereseaza, si as avea 2 locuri. Si ma intorc cred ca pe 24 noiembrie.
Sashok
Joi diminiata tare(15.07), vre cineva sa mearga la chisinau?
Am 3 locuri.
dave_romania
plec spre chisinau miine (vineri 1 octombrie) ora 14.00 din zona obor (gara de este). Am doua locuri libere in masina. ajung in chisinau in jurul orei 22.00. partea unei persoane, la benzina, ajunge la maxim 50 ron.

ps: revin din chisinau duminica seara
Sashok
CITAT(dave_romania @ Sep 30 2010, 07:03) *

plec spre chisinau miine (vineri 1 octombrie) ora 14.00 din zona obor (gara de este). Am doua locuri libere in masina. ajung in chisinau in jurul orei 22.00. partea unei persoane, la benzina, ajunge la maxim 50 ron.

ps: revin din chisinau duminica seara

Si eu la fel, mai am un loc spre chisinau la ora 13:00, si doua innapoi duminica.
Tel: 0745529029, 079787526
zorin70
CITAT(Sashok @ Oct 1 2010, 09:12) *

Si eu la fel, mai am un loc spre chisinau la ora 13:00, si doua innapoi duminica.
Tel: 0745529029, 079787526

Daca merge cineva astazi dupa masa spre/ la Chisinau sa sune la 0749 181810
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.