CITAT(vitea2005 @ Oct 23 2007, 07:16 PM)

Salut, o intrebare va rog pentru cei ce au trecut prin aceasta.
Ce inseamna din cele scrise de mai sus "dovada mijloacelor de intretinere, dovada asigurarii sociale de sanatate, si taxele"
Mentionez ca am permis de sedere temporara ca masterand si ma gindesc pentru la anu cind vreau sa obtin permis de sedere permanenta.
Sunt deasemenea administratorul unui SRL in Ro si am acte de practicare a unei meserii liberale in Ro (dar nu am permis de munca , carte de munca etc. si nu pot sa "arat" pe hirtie sursa veniturilor . (As putea sa dau un extras de cont pe numele meu sau asa ceva.
Va multumesc
PS iar copia actelor de stare civilatrebuie daca sunt necasatorit?PS m-as incadra la categoria nr 1 parca
Fiind administratorul unei sc (probabil nu este necesar sa fie societatea ta, nu stiu, ca nu am intalnit inca pe nimeni in situatia ta)...am vazut un pasaj in care scria ca permisul se obtine si in baza dovezii respective(adica ca esti administrator).In schimb, nu stiu ce ai vrut sa spui cu "practicarea unei meserii liberale"...daca ai vrut sa zici ca ai o activitate independenta...sa stii ca noi, moldovenii, nu ne putem incadra in legea 300...deci, nu putem face o dovada de o activitate independenta(atentie activitati economice! nu cele comerciale) daca nu avem dubla cetatenie, adica in baza unei activitati independente (atentie repet activitati economice! nu cele comerciale) nu putem face permise fie si temporare...eu am incercat.
Cat despre dovada mijloacelor de intretinere...foarte simplu...un cont in banca...valoarea pe care ti-o cer sa o ai...valoarea poti intreba si la nr de tel 311.17.05.De fapt poti intreba tot ce te intereseaza.Bafta!