Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| hnar403 |
Jul 14 2010, 14:53
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 14-July 10 Membrul Nr.: 4,032 |
in ce facultati este cencurenta si in care nu prea.
si inca, eu am cetatanie romana cu domiciliul in md, cum e mai convinabil sa dau documentele ca cetatean roman cu domiciliul in strainatate sau numai ca moldovean? va rog mult ajutatima! mersi |
| Sashok |
Jul 14 2010, 15:16
Trimis la
|
![]() Leader! ![]() ![]() ![]() Grup: Administrators Postari: 281 Inregistrat pe: 3-March 06 De la: Bucharest Membrul Nr.: 7 |
in ce facultati este cencurenta si in care nu prea. si inca, eu am cetatanie romana cu domiciliul in md, cum e mai convinabil sa dau documentele ca cetatean roman cu domiciliul in strainatate sau numai ca moldovean? va rog mult ajutatima! mersi Ca moldovan o sa concurezi pe lista cu cei din MD, care este muuult mai mica, dar la unile facultati, la care nu ajung tinerii nostrii poate e mai bine sa dai ca moldovan ca sunt cazur ca locurile nici nu se umpla. Dar ai posibilitatea sa dai la mai multe facultati, si ca moldovan si ca roman, eu asa am facut, si pe urma am ales una. Doar ca probabil tre sa platesti inscrierea la fiecare. P.S. Daca dai ca moldovan la facultate teoretic nu ai voie sa ai bursa. |
| hnar403 |
Jul 15 2010, 17:48
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 14-July 10 Membrul Nr.: 4,032 |
DAR CIND DEPUI ACTELE LA AMBASADA, SE ACHITA PT FACULTATE, NU?CE SUMA, CA UNII ZIC 50 EURO DE FACULTATE, NU PREA CRED. SI INCA, DE LA LICEU TREBUIE NUMAI FOAIA MATRICULA SI ATIT?
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th September 2010 - 13:26 |