Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Daniel |
Jun 10 2010, 13:10
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 10-June 10 Membrul Nr.: 4,022 |
As vrea sa aflu care sunt notele minimale care le am de 9 ani de studii in RM cu care ma-r putea admite la studii in liceele din Bucuresti?
Nu am fost chiar bun elev si as vrea sa-mi repar greseala |
| XXX |
Jun 11 2010, 09:25
Trimis la
|
|
Membru avansat ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 38 Inregistrat pe: 3-March 06 Membrul Nr.: 4 |
Pai cred ca depinde la la ce liceu dai.
Incearca si tu la un liceu mai slabutz, si mai departe de granita, asa nu ai concurenta mare... |
| misca |
Jul 14 2010, 10:35
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 12-May 08 Membrul Nr.: 1,313 |
As vrea sa aflu care sunt notele minimale care le am de 9 ani de studii in RM cu care ma-r putea admite la studii in liceele din Bucuresti? Nu am fost chiar bun elev si as vrea sa-mi repar greseala La cum stii sa scrii (mai bine zis nu stii sa scrii), eu iti recomand sa te duci direct la o scoala profesionala si in 3 ani inveti o profesie si poti sa te angajezi. Si cu timpul o sa vezi de ce tip de studii ai nevoie in continuare pentru a te dezvolta profesional si intelectual. Nu e neaparat sa ai liceu+facultate in viata. De ce sa te mai chinui 3-4 ani liceu + 3 facultate, daca in 9 ani de studii nu ai invatat sa scrii!!!! Sa umpli lista analfabetilor cu diploma? Stiu ca o sa te superi acum, dar poate peste vreo 5-10 ani o sa-ti dai seama ca nu ti-am zis-o cu rautate. Bafta! |
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th September 2010 - 13:01 |