Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Sashok |
Oct 17 2009, 10:31
Trimis la
|
![]() Leader! ![]() ![]() ![]() Grup: Administrators Postari: 281 Inregistrat pe: 3-March 06 De la: Bucharest Membrul Nr.: 7 |
Salut,
stie cineva care e situatia acum cu permisul de sedere pentru studentii cu taxa? Am auzit doua variante: Prima, rebuie de platit dou taxe 1. Contravaloarea (in lei) a 120 EURO taxa consulara (suma trebuie sa rezulte dintr-un schimb valutar, iar la depunerea documentelor trebuie sa prezentati si chitanta de schimb) - se achita la Trezorerie/CEC BANK S.A. in contul bugetului de stat cu nr.20330102; 2. 230 RON reprezentand contravaloarea permisului de sedere, se achita in contul CNIN RO05CECEB30033RON2244514 la orice unitate a CEC BANK S.A; Si a doua, ca nu se mai plateste taxa de permis, dar taxa consulara s-a marit? Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat. |
| natashka |
Nov 24 2009, 11:22
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 10-January 09 Membrul Nr.: 3,839 |
Platesti doar Contravaloarea (in lei) a 120 EURO taxa consulara (suma trebuie sa rezulte dintr-un schimb valutar, iar la depunerea documentelor trebuie sa prezentati si chitanta de schimb) - se achita la Trezorerie/CEC BANK S.A. in contul bugetului de stat cu nr.20330102 si 4 lei taxa de timbru. Asta este tot, au depus eu pentru permis saptamana trecuta si sunt la taxa, asta e tot ce mi-au cerut |
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 5th September 2010 - 13:47 |