Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| iulian |
Jun 27 2009, 22:16
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 27-June 09 Membrul Nr.: 3,945 |
BUNA,
Am o rugaminte!!cine ma poate ajuta? Pentru a legaliza actele pentru cetatania romana, daca buneii sunt decedati imi trebuie certificatul de nastere sau doar de deces?? mersi |
| corina |
Jun 28 2009, 06:55
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 1 Inregistrat pe: 5-July 08 Membrul Nr.: 1,839 |
|
| Sashok |
Jun 29 2009, 16:13
Trimis la
|
![]() Leader! ![]() ![]() ![]() Grup: Administrators Postari: 281 Inregistrat pe: 3-March 06 De la: Bucharest Membrul Nr.: 7 |
BUNA, Am o rugaminte!!cine ma poate ajuta? Pentru a legaliza actele pentru cetatania romana, daca buneii sunt decedati imi trebuie certificatul de nastere sau doar de deces?? mersi Atitea topicuri sunt deschise cu cetatenia romana, era nevoie sa mai cream unul pentru o intrebare? |
| cristina |
Aug 20 2009, 18:24
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 7-August 09 Membrul Nr.: 3,957 |
Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine, am depus o cerere pt redobandirea cetateniei romane in 2006 si stiu ca se primeste acasa un talon pe care iti scrie datele personale si numarul cererii sub care a fost inregistrata. Eu nu am primit asa ceva. Stie cineva unde as putea sa sun sa intreb daca acea cerere a fost inregistrata. Va multumesc. |
| God |
Sep 3 2009, 09:23
Trimis la
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 3-March 06 Membrul Nr.: 3 |
Buna! Cine ma poate ajuta si pe mine, am depus o cerere pt redobandirea cetateniei romane in 2006 si stiu ca se primeste acasa un talon pe care iti scrie datele personale si numarul cererii sub care a fost inregistrata. Eu nu am primit asa ceva. Stie cineva unde as putea sa sun sa intreb daca acea cerere a fost inregistrata. Va multumesc. Da in Monitor ai aparut? Cel mai bine sa urmaresti monitorul oficial, sau just.ro si in momentul ca ai fost publicata ca ti-a acceptat cererea de redobandire te duci si te programezi pentru juramint. Talonul din cate eu stiu il primesc cei caror le lipseste ceva la dosar sau cazierele sunt expirate. Succes! |
| Sandutza |
Sep 24 2009, 12:12
Trimis la
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 11 Inregistrat pe: 27-October 08 Membrul Nr.: 3,037 |
Buna, Am si eu o intrebare pentru cunoscatori
|
| sorina_c |
Sep 30 2009, 09:42
Trimis la
|
|
Membru avansat ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 32 Inregistrat pe: 17-February 09 Membrul Nr.: 3,863 |
Am auzit ca dupa ordonanta de urgenta care a fost data in aprilie ar trebui cam in 5 luni sa iti vina un raspuns. Dar poate cunoaste cineva mai bine care e treaba cu ordonanta asta, e chiar adevarat, ca nu chiar imi vine a crede...
-------------------- |
| Hronn |
Oct 3 2009, 23:11
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 3-October 09 Membrul Nr.: 3,975 |
Buna!
Am auzit că este un site sau monitoring la ambasada Română la care se poate da întrebări in privinţa actelor depuse la ambasada Română pentru redobândirea cetăţeniei Române, de care s-ar putea afla la ce stadie sunt în momentul de faţă actele. Cum să întru la aşa monitoring? Va multumesc. |
| sorina_c |
Oct 5 2009, 10:48
Trimis la
|
|
Membru avansat ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 32 Inregistrat pe: 17-February 09 Membrul Nr.: 3,863 |
Buna, eu nu am auzit de asa monitoring, poate vorbesti despre site-ul www.just.ro , aici intri la Totul despre cetatenie, si ai mai multe informatii acolo inclusiv si in ce stadiu e dosarul tau, dar sa intrebi online in ce stadiu e dosarul nu am auzit de asa ceva.
-------------------- |
| Hronn |
Oct 6 2009, 16:05
Trimis la
|
|
Nou pe BASA ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inregistrat pe: 3-October 09 Membrul Nr.: 3,975 |
|
| sorina_c |
Nov 24 2009, 11:42
Trimis la
|
|
Cine poate sa imi spuna daca eu nu am platit taxa aia de publicare in Monitorul Oficial, adica am depus dupa 5 apriie 2009, o sa mai fiu pubicata in Monitor sau trebuie sa ma interesez de dosarul meu pe alte cai.
-------------------- |
| Sashok |
Nov 30 2009, 17:21
Trimis la
|
![]() Leader! ![]() ![]() ![]() Grup: Administrators Postari: 281 Inregistrat pe: 3-March 06 De la: Bucharest Membrul Nr.: 7 |
Cine poate sa imi spuna daca eu nu am platit taxa aia de publicare in Monitorul Oficial, adica am depus dupa 5 apriie 2009, o sa mai fiu pubicata in Monitor sau trebuie sa ma interesez de dosarul meu pe alte cai. O sa fie publicata direct in Monitorul oficial parta 1, si normal trebuie sa primesti si o scrisoare acasa. Monitorul oficial il poti verifica aici: http://www.monitoruloficial.ro/RO/article-...nitor--339.html |
| sorina_c |
Dec 3 2009, 21:01
Trimis la
|
|
multumesc mult, este site-ul oficial cu publicatii in monitor!!!super
-------------------- |
| Sashok |
Feb 17 2010, 21:43
Trimis la
|
Stie cineva care e treaba cu sectiile deschse la Iasi, Galati, Cluj...? Depun toti care vor, se fac programari? sau cum se face acolo?
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 10th September 2010 - 08:59 |